Trainer/Coach MA3

Trainer/coach gezocht!

Voor de MA3 zijn wij nog op zoek naar een leuke trainer en/of coach. Heb jij zin om een enthousiast team trainen te geven, en kan jij de puntjes op de "i" zetten in de ontwikkeling van deze meiden om ze klaar te stomen voor de seniorencompetitie? Lees dan gauw verder!


Het team

MA3 is een jeugdteam met een aantal ervaren A-speelsters en doorstroming van meiden uit de B. Het zijn fanatieke en enthousiaste speelsters die zich nog graag verder willen ontwikkelen, en daarnaast veel plezier willen beleven aan het volleybal.


Wat houdt het in?

Je zal verder bouwen aan de ontwikkeling van deze jeugdspelers, waar je naast de technische ontwikkeling, ook het tactische spelletje aandacht geeft. Deze meiden trainen op dinsdag van 19.00 uur tot 20.30 uur en op donderdag van 18.45 uur tot 20.15 uur.

Idealiter zoeken we voor dit team een trainer(sduo) die de twee trainingen en het coachen op zaterdag kan oppakken. Mocht je wel geïnteresseerd zijn, maar lukt het je niet om twee keer in de week een training te geven, of op zaterdag te coachen? Neem dan even contact met ons op en wie weet komen we er samen uit.


Ben jij enthousiast geworden over deze vacature?

En zou je een keer een proeftraining willen geven? Of heb je vragen? Laat het dan vooral even weten en stuur een mailtje naar: tcjeugd@vtcwoerden.nl

Ben je zo enthousiast en weet je zeker dat je dit wilt doen? Dan kun je het aanmeldformulier invullen: