Trainer/Coach Meisjes A

Trainer/coach gezocht!

Voor een meisjes A team zijn wij nog op zoek naar leuke trainers en/of coaches. Heb jij zin om een enthousiast team trainen te geven, en kan jij de puntjes op de "i" zetten in de ontwikkeling van deze meiden om ze klaar te stomen voor de seniorencompetitie? Lees dan gauw verder!


Het team

Meisjes A bevat speelsters in de leeftijdscategorie 16-18 jaar. Het team zal bestaan uit een paar ervaren A-speelsters, aangevuld met nieuwe talenten uit de B. Het zijn fanatieke en enthousiaste speelsters die zich nog graag verder willen ontwikkelen, en daarnaast veel plezier willen beleven aan het volleybal.


Wat houdt het in?

Je zal verder bouwen aan de ontwikkeling van deze jeugdspelers, waar je naast de technische ontwikkeling, ook het tactische spelletje aandacht geeft. Volleybalplezier en ontwikkeling gaan voor resultaat. Dit jeugdteam zal 2x per week trainen en voornamelijk op zaterdagen hun wedstrijden spelen.

Voor dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer of enthousiast duo die dit team naar een hoger niveau willen tillen. Denk je deze uitdaging alleen aan te kunnen? Of ken je iemand waarmee je dit graag samen wilt oppakken? Laat het ons weten.

Mocht je wel geïnteresseerd zijn, maar lukt het je niet om twee keer in de week een training te geven, of op zaterdag te coachen? Neem ook dan even contact met ons op en wie weet komen we er samen uit.


Ben jij enthousiast geworden over deze vacature?

En wil je je (samen) aanmelden? Stuur dan een mailtje naar: tcjeugd@vtcwoerden.nl

Ook voor vragen over deze vacature kun je bij de TC jeugd terecht.